Wij zijn beoordeeld 4.8/5 sterren op Reviews.co.uk
Gratis Levering Van 48 Uur Bij Bestellingen Van Meer Dan €250
Worldwide Next Day Shipping

Mens Chinos

Selectie verfijnen
Filters
Weergave 2 producten
2 Items
 • Nu 61,68 € Was 123,36 € | Voordeel 61,68 €
  Kopen Weergave Voeg toe aan verlanglijst
  Item toegevoegd aan verlanglijst
  Item verwijderd uit de verlanglijst
 • Nu 61,68 € Was 123,36 € | Voordeel 61,68 €
  Kopen Weergave Voeg toe aan verlanglijst
  Item toegevoegd aan verlanglijst
  Item verwijderd uit de verlanglijst

Hier op Designerwear bieden wij onze klanten met een fantastische selectie van mens ontwerper chinos. Chinos zijn een kruising tussen mens jeans en formele Herenbroeken waardoor ze een gewilde na kledingstuk onder mannen. Chinos kunnen worden gedragen voor informele of formele slijtage, afhankelijk van welke stijl, kleur of materiaal dat u kiest voor. De meerderheid van deze stijl van broek is gemaakt van een licht twill-weefsel die oorspronkelijk is gemaakt van 100% katoen. Op Designerwear vindt u vele verschillende stijlen van mens chinos die u gebonden zijn aan de liefde.

Chinos zijn oorspronkelijk beschikbaar in een zand of bruine kleur, maar zijn nu ook beschikbaar in vele andere tinten zijn de stijl wordt steeds populairder onder mannen. Kleuren zoals zwart, Marine en grijs zijn zeer bewonderd onder chino draagt. Afhankelijk van welke kleur u wilt dragen, chinos over het algemeen ziet er geweldig uit met zowat alles wat die u wilt dragen. Of je uw chinos met een paar trainers en een hooded top voor een casual look dragen of draag ze met een shirt en een paar espadrilles, bent u zeker om te kijken super stijlvolle.

Hier bij Designerwear bieden we een prachtige selectie van ontwerper chinos. Designer merken zijn onder andere Lacoste, Jacob Cohen, Levi's en nog veel meer. Maak uw keuze en Bekijk de fantastische collectie online vandaag. Klanten krijgen gratis volgende dag levering wanneer ze 75 pond of meer besteden. U kan ook de manier om een kijkje nemen op de mens joggen bodems en heren jeans.

Boven