Wij zijn beoordeeld 4.8/5 sterren op Reviews.co.uk
Gratis Levering Van 48 Uur Bij Bestellingen Van Meer Dan €250
Worldwide Next Day Shipping

Voorwaarden

1. Algemeen

Gebruik van onze website en de beschikbaarheid van onze producten worden beheerst door deze algemene voorwaarden. Door onze producten via deze website aan te schaffen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden, die van tijd tot tijd door ons kunnen worden bijgewerkt. Dergelijke updates worden via deze website gemeld.

  

2. Het contract tussen ons

We moeten de volledige prijs ontvangen voor de goederen die u bestelt voordat uw bestelling kan worden geaccepteerd. Uw kaart wordt gedebiteerd met de volledige betaling bij het plaatsen van de bestelling. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zullen we bevestigen dat uw bestelling is geaccepteerd door u een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat u op uw bestelformulier hebt opgegeven. Onze acceptatie van uw bestelling vormt een juridisch bindend contract tussen ons.  

3. Prijs

3.1 De prijzen die u moet betalen voor goederen die u bestelt, zijn zoals uiteengezet op onze website.

3.2 U dient extra te betalen voor bezorging en het is mogelijk dat het niet mogelijk is om op bepaalde locaties af te leveren. Onze verzendkosten zijn uiteengezet op onze website.

 

4. Het recht om te annuleren

4.1 U kunt uw bestelling annuleren, zolang we de artikelen niet hebben verzonden. U hoeft ons geen reden te geven om uw contract te annuleren en u hoeft ook geen boete te betalen.

4.2 U kunt uw contract niet annuleren voor goederen gemarkeerd met een asterisk.

4.3 Als u de goederen hebt ontvangen voordat u uw contract opzegt, moet u, tenzij u op grond van artikel 4.2 geen recht op annulering heeft, de goederen op eigen kosten en op eigen risico naar ons contactadres terugsturen, zie clausule 18. Als u uw contract opzegt, maar we hebben de goederen al voor aflevering verwerkt, mag u de goederen niet uitpakken wanneer ze door u zijn ontvangen en moet u de goederen zo snel mogelijk op eigen kosten en risico naar ons terugsturen op ons contactadres.

 

5. Annulering door ons

5.1 We behouden ons het recht voor om het contract tussen ons te annuleren als:

5.1.1 We hebben onvoldoende voorraad om de goederen te leveren die u hebt besteld;

5.1.2 Wij bezorgen niet bij u in de buurt; of

5.1.3 Een of meer van de door u bestelde goederen zijn op een onjuiste prijs vermeld als gevolg van een typografische fout of een fout in de prijsinformatie die wij van onze leveranciers hebben ontvangen.

5.2 Als we uw contract annuleren, zullen we u hiervan per e-mail op de hoogte stellen en zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 30 dagen na uw bestelling, het door ons in mindering gebrachte bedrag opnieuw crediteren van uw krediet- of debetkaart. We zullen niet verplicht zijn om extra compensatie te bieden voor de geleden teleurstelling.

 

6. Levering van goederen aan u

6.1 Wij bezorgen de bestelde goederen op het door u opgegeven adres voor bezorging op het moment dat u uw bestelling plaatst.

6.2 Levering vindt zo snel mogelijk plaats nadat uw bestelling is geaccepteerd en in elk geval binnen 30 dagen na uw bestelling.

6.3 U wordt de eigenaar van de goederen die u hebt besteld toen ze aan u werden geleverd. Zodra de goederen bij u zijn afgeleverd, worden ze voor uw eigen risico gehouden en zijn wij niet aansprakelijk voor verlies of vernietiging.

6.4 Orders vragen om bij ons of een koerier op een veilige plaats te worden achtergelaten, en door te bevestigen dat het pakket buiten de locatie van het opgegeven adres kan worden achtergelaten, zijn de klanten volledig verantwoordelijk voor eventueel verlies of schade.

6.5 Als het artikel is gemarkeerd als geleverd en u beweert het artikel niet te ontvangen, zijn wij niet aansprakelijk voor het verlies.

 

7. Aansprakelijkheid

7.1 Als de door ons geleverde goederen niet zijn wat u hebt besteld of als deze beschadigd of defect zijn of als de levering van een onjuiste hoeveelheid is, zijn wij niet aansprakelijk jegens u, tenzij u ons op de hoogte stelt via email op enquiries@designerwear.co.uk en het probleem meldt binnen 10 werkdagen na levering van de goederen in kwestie. Designerwear zal dan een pre-paid label verstrekken, zodat we het gemelde defect kunnen onderzoeken. Alle overgelopen orders moeten binnen 30 dagen na ontvangst van het vooruitbetaalde retourlabel worden teruggestuurd. We zijn niet aansprakelijk jegens u voor iets dat u na de gemelde 30 dagen ontvangt.

7.2 Als u de door u bestelde goederen niet ontvangt binnen 30 dagen na de datum waarop u ze hebt besteld, zijn wij niet aansprakelijk tegenover u, tenzij u ons op de hoogte stelt via e-mail op enquiries@designerwear.co.uk en het probleem binnen 40 dagen meldt van de datum waarop u de goederen hebt besteld.

Als u ons een probleem meldt onder deze voorwaarde, is onze enige verplichting:

7.2.1 Een tekort of niet-levering vergoeden;

7.2.2 Om goederen die beschadigd of defect zijn te vervangen of repareren; of

7.2.3 Het door u betaalde bedrag voor de betreffende goederen terugbetalen op de manier die wij kiezen.

7.2.4 Als het artikel is gemarkeerd als afgeleverd en u claimt het artikel niet te ontvangen, zijn wij niet aansprakelijk voor het verlies.

7.3 Behalve voor zover wettelijk verboden, zullen wij niet aansprakelijk zijn jegens u voor enige indirecte of gevolgschade, schade of onkosten (inclusief verlies van winst, zaken of goodwill) ongeacht de oorzaak die voortkomt uit een probleem dat u ons onder deze voorwaarde meldt en wij zullen zijn niet aansprakelijk om u geld te betalen ter compensatie anders dan om u het bedrag terug te betalen dat u voor de betreffende goederen hebt betaald op grond van artikel 7.2.3 hierboven.

7.4 U moet alle toepasselijke regelgeving en wetgeving naleven en naleven, inclusief het verkrijgen van alle noodzakelijke douane-, invoer- of andere vergunningen om goederen van onze site te kopen. De invoer of uitvoer van bepaalde van onze goederen naar u kan door bepaalde nationale wetten worden verboden. We doen geen verklaringen en aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de export of import van de goederen die u koopt.

7.5 Niettegenstaande het voorgaande is niets in deze algemene voorwaarden bedoeld om eventuele rechten die u als consument hebt onder de toepasselijke lokale wetgeving of andere wettelijke rechten die niet uitgesloten kunnen worden, te beperken of op enige manier onze aansprakelijkheid jegens u uit te sluiten of te beperken voor enige overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid.

 

8. Intellectuele eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website blijven ons eigendom. Afdrukken of opslaan door u van enige informatie op deze website moet uitsluitend voor persoonlijk gebruik zijn.

8.1 Alle afbeeldingen op de website www.designerwear.co.uk zijn het intellectuele eigendom van Designerwear online ltd en kunnen niet door derden worden gebruikt of wij zullen kosten en schade zoeken. Dit omvat ook derden die onze afbeeldingen gebruiken voor eBay.

 

9. Kennisgevingen

Tenzij anders vermeld in deze algemene voorwaarden, moeten alle kennisgevingen van u aan ons per e-mail worden verzonden naar enquiries@designerwear.co.uk en alle kennisgevingen van ons aan u zullen van tijd tot tijd op onze website worden weergegeven.

 

10. Gebeurtenissen buiten onze controle

Wij zijn niet aansprakelijk jegens u voor het niet leveren van goederen die u hebt besteld of voor enige vertraging in het doen van deze handeling of voor enige schade of defect aan geleverde goederen die wordt veroorzaakt door een gebeurtenis of omstandigheid buiten onze redelijke controle, inclusief, zonder beperking, stakingen , lock-outs en andere industriële geschillen, uitval van systemen of netwerktoegang, overstromingen, brand, explosies, ongelukken of natuurrampen

 

11. Ongeldigheid

Als een deel van deze algemene voorwaarden niet afdwingbaar is (inclusief enige bepaling waarin wij onze aansprakelijkheid jegens u uitsluiten), wordt de afdwingbaarheid van enig ander deel van deze voorwaarden niet aangetast.

 

12. Privacy

U erkent en gaat ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden van ons privacybeleid.

 

13. Rechten van derden

Met uitzondering van onze gelieerde ondernemingen, directeuren, werknemers of vertegenwoordigers, heeft een persoon die geen partij is bij deze overeenkomst geen enkel recht krachtens de UK Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 om eender welke voorwaarde van deze overeenkomst af te dwingen, maar dit heeft geen invloed op enig recht of rechtsmiddel van een derde partij die bestaat of beschikbaar is naast die wet.

 

14. Toepasselijk recht

Het contract tussen ons wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Engelse wetgeving en de Engelse rechtbanken zijn bevoegd om geschillen tussen ons op te lossen.

 

15. Volledige overeenkomst

Deze algemene voorwaarden, samen met onze huidige website-prijzen, leveringsgegevens, contactgegevens en privacybeleid, bevatten de gehele overeenkomst met betrekking tot de levering van de goederen aan u door ons. Niets dat door een verkoper namens ons wordt gezegd, moet worden begrepen als een variatie op deze algemene voorwaarden of als een geautoriseerde voorstelling van zaken over de aard of de kwaliteit van door ons te koop aangeboden goederen. Behalve voor fraude of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken, zijn wij niet aansprakelijk voor het niet correct of misleidend zijn van dergelijke verklaringen.

 

16. Returns

Opmerking: als u kledingstukken van een ontwerper bestelt, moet u ervoor zorgen dat u geen parfum / aftershave of een deodorant draagt ??die een geur of sporen achterlaat op het artikel. We kunnen de teruggave van items niet accepteren als er aanwijzingen zijn dat deze instructies niet zijn opgevolgd. Het artikel moet worden geretourneerd in de originele verpakking met bijgevoegde retournerings- / uitwisselingsdocumentatie.

Defecte retourzendingen moeten voor inspectie worden teruggestuurd voordat een restitutie wordt verleend. Restitutie wordt ALLEEN gegeven voor beschadigde goederen waarbij geen vervangend product kan worden geleverd. Schade als gevolg van normale slijtage, verkeerd gebruik, wijziging aan het product of nalatigheid valt niet onder ons retourbeleid en er wordt geen terugbetaling verleend.

*Houd er rekening mee dat we de ontvangen retouren na 14 dagen vanaf de dag van aankomst kunnen accepteren. Er geldt echter een toeslag van 10% voor aanvulling. Er worden ook terugbetalingskosten van 10% in rekening gebracht als de bestellingen op een onbevredigende manier worden teruggestuurd. Voorbeelden hiervan zijn: geretourneerd zonder originele zakken of labels, ruikende naar geur, zodanig gevouwen dat het artikel gestoomd moet worden.

 

17. Multi Buy-aanbiedingen  

Wanneer goederen worden geretourneerd (met uitzondering van een ruiling waarbij producten defect / defect zijn), hebben wij het recht om de terugzending van alle geleverde goederen als onderdeel van die Multibuy-aanbieding op uw kosten te eisen of om de door u bewaarde goederen aan de volledige prijs aangeboden op deze site. Damesschoenen zijn niet inbegrepen in de aanbieding

LET OP KORTINGSCODES ZULLEN ALLEEN OP GESELECTEERDE ITEMS WERKEN

 

18. Regels voor verkoop op afstand Onder de Regels voor verkoop op afstand van het Verenigd Koninkrijk heeft u het recht om uw bestelling te annuleren voor elk artikel dat u bij Designerwear.co.uk hebt gekocht voor een volledige terugbetaling. Annulering van bestellingen moet schriftelijk worden gedaan, onder vermelding van uw ordernummer, binnen 14 dagen na levering van uw artikel (en) en duidelijk aangeven dat u uw bestelling wilt 'annuleren' - deze verzoeken moeten per e-mail worden verzonden naar returns @ designerwear .co.uk of per post naar het adres op onze pagina Retouren. Zodra u uw bestelling hebt geannuleerd, moeten de goederen worden teruggestuurd naar hetzelfde adres, in hun oorspronkelijke staat. binnen 14 dagen na ontvangst. Het item is uw verantwoordelijkheid totdat het ons bereikt. Voor uw eigen bescherming, raden wij u aan het pakket te verzenden met een volledig bijgehouden bezorgservice van Royal Mail die u verzekert voor de waarde van de goederen.

Registered address: Brand search Ltd t/a Designerwear, Richard House, Winckley Square, Preston PR1 3HP Lancashire, United Kingdom

Company Number: 733188920

Boven